-
Kookworkshops 2023
-
-
9 december workshop koken met de seizoenen Eemdijk(vol)
-
9 september Inmaken en fermenteren in Zeist (vol)
-
Lekker duurzaam koken van dichtbij!
-
-
Tags
aardbeientaart Andijvie stamppot met mosselen appel bloemkool boerenkool bokbier cake bospeen citroenmelisse cottage pie courgette Gevulde pompoen glutenvrij gnocchi Goede start salade in a bowl hangop Hoeve Ravenstein Hollandse garnalen hutspot kantoor snack kip knolselderij koekjes kruiden kruidkoek muffins ovenschotel met Chinese kool Pasta pastinaak Pastinaaksoep met tomaat Piccalilly pompoen prei in spek rolletjes ravioli salade salade van schorseneren met spinazie salie schorseneer Schorseneren in kaassaus scones soep spinazie spruitjessoep suikervrij tomaten wortel
Volg mij
Archief
Hopla, lekkere worteltjes van Jonathan Karpathios! Zo, dat was me een druk weekeinde. Twee dagen boekpromotie doen op het Lentefeest van Hoeve Ravenstein, een verjaardag én moederdag. Vandaag even rust voor de vermoeide voetjes en de schorre stem!! En er moet nodig aan de vitaminen gewerkt worden, want de pannenkoeken en risotto dit waren heel lekker, maar redelijk vrij van vitaminen. Tijd voor worteltjes dus! Afgelopen donderdag kreeg ik voor mijn verjaardag het nieuwe kookboek, Eerlijk eten 2, van Jonathan Karpathios, een van mijn favoriete Nederlandse koks. Ik ben het al dagen heerlijk aan het doorbladeren en weet zeker dat ik er snel uit zal gaan koken. Maar vandaag wordt het een Makkelijke Maandag en grijp ik terug op een wortelrecept van Jonathan uit zijn eerste boek.
Recept
Worteltjes van Jonathan Karpathios.
Wist je trouwens dat ik in Het Hollands Maandkookboek een verrukkelijk recept heb staan om van het loof van bospeen een pesto te maken!
TG Facebook Comments
0 reacties
You must be logged in to post a comment.