Workshop zachte kaas maken

Kookworkshop:

Zachte kaas maken

mozzarella

In de biologische winkel de smaak van Echt in het centrum van Baarn geef ik 2 workshops. Eens per maand op woensdagavond leer ik je zelf zachte kaas maken. Daarbij krijg je informatie over de werking van fermentatie bij zuivel.

De workshop is van 20:00 tot 21:30 uur. en kost €19,95 p.p.
Inclusief verse producten, potjes, gebruik van materiaal en koffie en thee.

Adres: de smaak van Echt

Nieuw Baarnstraat 49
3743 BP Baarn

035 5422311

Geef je op in de winkel of

Bij betaling voorafgaand aan de workshop is je aanmelding definitief.

Je kunt na afloop in de winkel je eigen startpakket aanschaffen om daarna thuis aan de slag te gaan met het fermenteren van groente! Parkeren bij de winkel is gratis!

De data van deze workshop zijn:

26 september

17 oktober

21 november

19 december