Workshop melkzuur fermentatie

In de biologische winkel de smaak van Echt in het centrum van Baarn leer ik je eens per maand op woensdagavond van 19.30-21.00 uur alles over melkzuur fermentatie. Een moeilijk woord voor het verantwoord laten ‘rotten’ van groenten, maar ook zuivel. Wat is fermentatie? Hoe werkt het? Wat zijn de spelregels? En hoe kun je je eigen smaak er aan geven? Dat leg ik je allemaal uit. En we maken samen zuurkool, kimchi (Koreaanse zuurkool die ingemaakt wordt met pepers en kruiden) en een zachte kaas. Na de workshop kun je thuis meteen aan de slag!

kimchi
Kimchi

De workshop is van 19:30 tot 21:00 uur en kost €19,95 p.p.
Inclusief verse producten, potjes, gebruik van materiaal en koffie en thee.

De data voor 2019 zijn: 

  • 20 maart
  • 17 april
  • 15 mei
  • 19 juni
  • 17 juli
  • 18 september
  • 16 oktober
  • 13 november
Smaak van Echt logo

Adres: Nieuw Baarnstraat 49 Baarn

Geef je op in de winkel of

Bij betaling voorafgaand aan de workshop is je aanmelding definitief.

bereiding zachte kaas