annemiekegeerts

Hi, ik ben Annemieke Geerts, foodblogger van Mijn Hollandse Keuken en auteur van Het Hollands Maandkookboek. Ik geef diverse workshops. Dat doe ik in samenwerking met de biologische boerderijwinkel Hoeve Ravenstein, biologische winkel De Smaak van Echt beiden in Baarn en kookstudio ‘Homemade Heidy’ in Beesd.

Voor de workshops Conserveren, Melkzuurfermentatie en Pasta maken kun je je individueel aanmelden. De data liggen al vast! Voor alle andere workshops kun je als groep van minimaal 6 personen een aanvraag doen voor een door jou gewenste datum en/of lokatie.

Impressie van de workshops

Workshop Conserveren

Workshop conserveren op Hoeve Ravenstein
inmaak
Inmaak

De data voor de workshop Conserveren zijn: 13 april, 22 juni, 13 juli, 21 september en 16 november.

Workshop Melkzuur fermentatie

Zuurkool ontstaat door melkzuur fermentatie

De data voor de workshop melkzuurfermentatie zijn: 20 maart, 17 april, 15 mei, 19 juni, 17 juli, 18 september, 16 oktober en 13 november.

Workshop Verse pasta maken!

pasta ravioli

De workshop verse pasta maken is op zaterdagochtend 19 oktober.

Bedrijfs workshop

Voor meer informatie over de bedrijfsworkshops kun je mailen naar  

Privé workshop aan huis

Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden workshops en lezingen van Mijn Hollandse Keuken

Algemeen Activiteiten van Mijn Hollandse Keuken staan open voor iedereen vanaf 4 jaar, ongeacht vooropleiding, nationaliteit of afkomst.

Inschrijvingen Aanmelding voor een cursus kan telefonisch of per mail. U krijgt vervolgens per mail een aanmeldings-formulier. Dit moet u volledig ingevuld terugsturen naar .

Definitieve Plaatsing:

Aanmelding is nog geen garantie dat de workshop doorgaat. Pas bij voldoende aanmeldingen gaat een workshop definitief door. Vanaf dat moment ontvangt u een aparte factuur met betalingsgegevens en een bevestigingsmail inclusief routebeschrijving naar de lokatie. Met de inschrijving verklaart u zich akkoord met deze algemene voorwaarden en verplicht u zich tot betaling van het volledige cursusgeld. Pas na betaling van het cursusgeld is uw inschrijving helemaal definitief.

Betaling: Betaling van de cursus geschiedt door overmaking van het bedrag op het rekeningnummer van Mijn Hollandse Keuken.

Annulering en restitutie

Workshops gaan altijd pas door als een bepaald aantal deelnemers is ingeschreven. Als dit minimum niet gehaald wordt, dan heeft Mijn Hollandse Keuken het recht de workshop te annuleren. De ingeschreven deelnemers ontvangen hierover tijdig bericht (ook bij lezingen). 

Annuleren

Wilt u uw deelname aan een workshop annuleren? Dat kan tot twee weken voor aanvang van de cursus. Daarna krijgt u geen cursusgeld meer terugbetaald. Slechts bij hoge uitzondering is, na de genoemde termijn, restitutie mogelijk. U dient daar wel een schriftelijk verzoek voor in te dienen. Wij zullen het verzoek in alle redelijkheid beoordelen. Als u onverhoopt verhinderd bent de cursus zelf te volgen, mag u altijd iemand aandragen om uw plaats in te nemen. Hiervan dient u Mijn Hollandse Keuken wel tijdig op de hoogte te stellen, onder vermelding van naam, adres en telefoonnummer van degene die uw plaats inneemt.

Overige voorwaarden

Mijn Hollandse Keuken probeert de activiteiten zo goed en zoveel mogelijk naar de wens van de cursisten te organiseren.

  • Mijn Hollandse Keuken is niet aansprakelijk voor schade aan personen en/of eigendommen. Evenmin is zij aansprakelijk voor diefstal en/of vermissing van persoonlijke goederen tijdens de door haar georganiseerde workshops en lezingen.
  • Alle gepubliceerde prijzen, data, locaties en omschrijvingen zijn onder voorbehoud van kennelijk foutieve vermeldingen. In geval van overmacht, kunnen data en prijzen door de Mijn Hollandse Keuken worden aangepast. Alle ingeschreven worden hiervan op de hoogte gebracht.

11.07.2015
Geplaatst in
0 reacties


0 reacties

You must be logged in to post a comment.