Alle workshops voor 2021 zijn voorlopig geannuleerd!

annemiekegeerts

Hi, ik ben Annemieke Geerts, foodblogger van Mijn Hollandse Keuken, auteur van Het Hollands Maandkookboek en organisator van diverse workshops. Hieronder staan de mogelijkheden voor je op een rij. Heb je nog andere workshop-wensen, vraag het gerust via ">

Individuele workshops

Elke maand organiseer ik een aantal vaste workshops op Hoeve Ravenstein. Zoals Ouderwets conserveren, Verse Pasta Maken en Kook je Slank en Fit. Je kunt je individueel of met een groepje aanmelden voor deze workshops. Na inschrijving via de mail ontvang je alle gegevens. De data voor deze workshops vind je in de agenda.

Hoeve Ravenstein
Hoeve Ravenstein in Baarn

Workshop Ouderwets conserveren

Impressie workshop Ouderwets conserveren op Hoeve Ravenstein

Workshop Verse pasta maken

pasta workshop
Workshop Verse pasta maken.

Bedrijfs workshops

Wilt u als bedrijf graag een kookworkshop doen als feest, teambuilding of tijdens een event-dag van het bedrijf? Dan kan mijn Hollandse Keuken geheel op maat een workshop voor u bedenken en uitvoeren. Zowel op een eigen lokatie als op mijn vaste lokatie bij Hoeve Ravenstein. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden via

Bedrijfsworkshop in Amsterdam
Workshop ‘Kinderen en Groenten’ voor ouders en leerkrachten van basisschool de Uitkijck

Groeps-workshops

Wil je graag met een vrienden of vriendinnengroep een workshop volgen dan kan dat bij je thuis, op een door jou gekozen lokatie of op Hoeve Ravenstein. We bedenken samen de workshop en de rest regel ik voor je. Vraag vrijblijvend info via:

Impressie groepsworkshop op lokatie

Eetfeestje aan huis

Ook organiseer ik voor je verjaardag een leuk eetfeestje. Samen met je gasten maken we onder het genot van een drankje een paar lekkere gerechtjes. Daarna gaan jullie gezellig aan tafel om te genieten van alle creaties. Ideaal voor als je een wat actievere verjaardag en gezelligheid wil. Uiteraard behoort een leuke goodiebag voor je vrienden/vriendinnen tot de mogelijkheden. Groepsworkshops gaan vanaf 4 personen. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden:

workshop koken met drop

Kinderworkshop aan huis

Voor kleinere kinderen is er niks leukers dan met hun verjaardag lekker creatief bezig te zijn met hun vriendjes en vriendinnetjes. En al helemaal als ze hun eigen creatie op kunnen snoepen. Mijn Hollandse Keuken bedenkt in overleg met de ouders een leuke creatie. De inkoop en de begeleiding van de kinderen regel ik voor je. Een leuke goodiebag voor de vriendjes? Geen probleem, die regel ik ook. Vraag vrijblijvend info via:

koekje in een zelfgevouwen doosje
Koekhuisjes maken

Kindertraktaties

Wil je graag dat ik naast het kinderfeestje ook de traktaties voor school regel? Dat kan. Ik geef je hier een paar voorbeelden van mijn creaties die ik eerder maakte.

marshmallows
kerststerren maken

Workshops tijdens evenementen

Mijn Hollandse Keuken organiseert ook workshops tijdens braderieën, jaarmarkten, kerstmarkten etc. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden workshops en lezingen van Mijn Hollandse Keuken

Algemeen Activiteiten van Mijn Hollandse Keuken staan open voor iedereen vanaf 4 jaar, ongeacht vooropleiding, nationaliteit of afkomst.

Inschrijvingen Aanmelding voor een cursus kan telefonisch of per mail. U krijgt vervolgens per mail een aanmeldings-formulier. Dit moet u volledig ingevuld terugsturen naar .

Definitieve Plaatsing:

Aanmelding is nog geen garantie dat de workshop doorgaat. Pas bij voldoende aanmeldingen gaat een workshop definitief door. Vanaf dat moment ontvangt u een aparte factuur met betalingsgegevens en een bevestigingsmail inclusief routebeschrijving naar de lokatie. Met de inschrijving verklaart u zich akkoord met deze algemene voorwaarden en verplicht u zich tot betaling van het volledige cursusgeld. Pas na betaling van het cursusgeld is uw inschrijving helemaal definitief.

Betaling: Betaling van de cursus geschiedt door overmaking van het bedrag op het rekeningnummer van Mijn Hollandse Keuken.

Annulering en restitutie

Workshops gaan altijd pas door als een bepaald aantal deelnemers is ingeschreven. Als dit minimum niet gehaald wordt, dan heeft Mijn Hollandse Keuken het recht de workshop te annuleren. De ingeschreven deelnemers ontvangen hierover tijdig bericht (ook bij lezingen). 

Annuleren

Wilt u uw deelname aan een workshop annuleren? Dat kan tot twee weken voor aanvang van de cursus. Daarna krijgt u geen cursusgeld meer terugbetaald. Slechts bij hoge uitzondering is, na de genoemde termijn, restitutie mogelijk. U dient daar wel een schriftelijk verzoek voor in te dienen. Wij zullen het verzoek in alle redelijkheid beoordelen. Als u onverhoopt verhinderd bent de cursus zelf te volgen, mag u altijd iemand aandragen om uw plaats in te nemen. Hiervan dient u Mijn Hollandse Keuken wel tijdig op de hoogte te stellen, onder vermelding van naam, adres en telefoonnummer van degene die uw plaats inneemt.

Overige voorwaarden

Mijn Hollandse Keuken probeert de activiteiten zo goed en zoveel mogelijk naar de wens van de cursisten te organiseren.

  • Mijn Hollandse Keuken is niet aansprakelijk voor schade aan personen en/of eigendommen. Evenmin is zij aansprakelijk voor diefstal en/of vermissing van persoonlijke goederen tijdens de door haar georganiseerde workshops en lezingen.
  • Alle gepubliceerde prijzen, data, locaties en omschrijvingen zijn onder voorbehoud van kennelijk foutieve vermeldingen. In geval van overmacht, kunnen data en prijzen door de Mijn Hollandse Keuken worden aangepast. Alle ingeschreven worden hiervan op de hoogte gebracht.

11.07.2015
Geplaatst in
0 reacties


0 reacties

You must be logged in to post a comment.