Workshops

Annemieke Geerts, foodblogger hier op Mijnhollandsekeuken.nl en auteur van Het Hollands Maandkookboek, geeft ook workshops. Dat doet ze meestal in samenwerking met de biologische boerderijwinkel Hoeve Ravenstein. Deze Hoeve, met eigen koeien, moestuin en workshopruimtes ligt in de prachtige bossen van Baarn, centraal tussen Amsterdam en Utrecht en vlakbij Amersfoort en Hilversum.
Voor de workshops kun je je individueel aanmelden, maar je kunt ook met een groepje komen. En heb je liever een privéworkshop bij je thuis, een leuk kookfeestje voor je kind of wil je als bedrijf graag een workshop volgen tijdens een bedrijfsuitje of evenement? Dat kan ook.
Hoeve Ravenstein

Hoeve Ravenstein

Impressie v/d workshops

Conserveren

Workshop Conserveren in de Skybox van Hoeve Ravenstein.

Workshop Conserveren: Potten met inmaak, champignons op olie, uitjes op zoetzuur, mirabellen op siroop en atjar tjampoer.

Meer informatie over de workshop Conserveren vind je hier!

 

Kook je slank en fit

Workshop Kook je Slank en fit.

Worteltjes met steranijs, venkelzaad en kaneel.

 

Glutenvrij & suikervrij

Workshop Glutenvrij en suikervrij koken en bakken.

Glutenvrije cake met suikervrije jam.

 

Bedrijfs kookworkshop

Voor meer informatie over de bedrijfs-kookworkshop mail naar

 Kinder kookworkshop

foto

Voor meer informatie over de kinder-kookworkshop mail naar

Privé kookworkshop

Privé kookworkshop bij je thuis afgestemd op jouw wensen.

Voor meer informatie over de privé-kookworkshop mail naar

hethollandsmaandkookboekPrivé kookworkshop met recepten uit Het Hollands Maandkookboek. De workshop is incl. het boek.

 

——————————————————————————————–

Algemene Voorwaarden workshops en lezingen van Mijn Hollandse Keuken

Algemeen 
Activiteiten van de Mijn Hollandse Keuken staan open voor iedereen vanaf 4 jaar, ongeacht vooropleiding, nationaliteit of afkomst.

Inschrijvingen 
Aanmelding voor een cursus is mogelijk telefonisch of per mail. U krijgt vervolgens een aanmeldformulier per mail toegestuurd. Het inschrijfformulier moet volledig ingevuld worden teruggestuurd naar . Onvolledig ingevulde formulieren kunnen helaas niet worden verwerkt.

Definitieve Plaatsing: Aanmelding is nog geen garantie dat de workshop doorgaat. Pas bij voldoende aanmeldingen gaat een workshop definitief door. Vanaf dat moment ontvangt u een aparte factuur met betalingsgegevens en een bevestigingsmail inclusief routebeschrijving naar de lokatie. Met de inschrijving verklaart u zich akkoord met deze algemene voorwaarden en verplicht u zich tot betaling van het volledige cursusgeld. Pas na betaling van het cursusgeld is uw inschrijving helemaal definitief.

Betaling: Betaling van de cursus geschiedt door overmaking van het bedrag op het rekeningnummer van Mijn Hollandse Keuken.

Annulering en restitutie 
Cursussen gaan door als een bepaald minimum aantal deelnemers is ingeschreven. Wordt dit minimum aantal niet bereikt dan heeft Mijn Hollandse Keuken het recht de cursus te annuleren. De ingeschreven deelnemers ontvangen hierover bericht (ook bij lezingen). Wilt u als cursist uw deelname aan een workshop annuleren, dan kan dat tot twee weken voor aanvang van de cursus. Daarna is het niet meer mogelijk en wordt er geen cursusgeld terugbetaald. Slechts bij hoge uitzondering is, na bovengenoemde termijn, restitutie mogelijk. U dient dan een schriftelijk verzoek tot restitutie in te dienen en een opgaaf van redenen te geven. Ook indien u na aanvang van de cursus door overmacht de cursus niet voort kunt zetten, dient u een schriftelijk verzoek tot restitutie van het resterende cursusgeld in te dienen. Wij zullen het verzoek in redelijkheid beoordelen.      Indien u verhinderd bent de cursus daadwerkelijk te volgen, mag u iemand aandragen die uw plaats inneemt. Hiervan dient u Mijn Hollandse Keuken wel voor aanvang van de cursus per mail op de hoogte te stellen, onder vermelding van naam, adres en telefoonnummer van degene die uw plaats inneemt.

Overige voorwaarden 
Mijn Hollandse Keuken probeert de activiteiten zo goed en zoveel mogelijk naar de wens van de cursisten te organiseren. Na afloop van de cursus bestaat de mogelijkheid een evaluatieformulier in te vullen waarin u uw opmerkingen, waardering, commentaar of kritiek kunt vermelden.

  • Mijn Hollandse Keuken is niet aansprakelijk voor schade aan personen en/of eigendommen, evenmin is zij aansprakelijk voor diefstal en/of vermissing van persoonlijke goederen tijdens de door haar georganiseerde workshops en lezingen.
  • Alle gepubliceerde prijzen, data, locaties en omschrijvingen zijn onder voorbehoud van kennelijk foutieve vermeldingen. Indien overmacht daartoe aanleiding geeft, kunnen data en prijzen door de Mijn Hollandse Keuken worden aangepast. Indien u ingeschreven bent, wordt u hiervan op de hoogte gebracht