Workshops
annemiekegeerts

Hi, ik ben Annemieke Geerts, foodblogger van Mijn Hollandse Keuken en auteur van Het Hollands Maandkookboek. Ik geef diverse kookworkshops. Dat doe ik in samenwerking met de biologische boerderijwinkel Hoeve Ravenstein, biologische winkel De Smaak van Echt beiden in Baarn en kookstudio ‘Homemade Heidy’ in Houten.

Voor de workshops Conserveren (Ravenstein), Melkzuurfermentatie (smaak van Echt) en Pasta maken (Homemade Heidy) kun je je individueel aanmelden. De data voor de workshops in 2019 liggen al vast!

Voor alle andere workshops kun je als groep van minimaal 6 personen een aanvraag doen voor een door jou gewenste datum en/of lokatie.

Impressie van de workshops

Conserveren

Workshop conserveren op Hoeve Ravenstein

inmaak
Inmaak

De data voor de workshop Conserveren zijn: 13 april, 22 juni, 13 juli, 21 september.

Melkzuur fermentatie

Zuurkool ontstaat door melkzuur fermentatie

De data voor de workshop melkzuurfermentatie zijn: 20 maart, 17 april, 15 mei, 19 juni, 17 juli, 18 september, 16 oktober en 13 november.

Verse pasta maken!

pasta ravioli

De workshop verse pasta maken is op vrijdagmiddag 15 mei.

Bedrijfs kookworkshop

Voor meer informatie over de bedrijfsworkshops kun je mailen naar  

Privé kookworkshop aan huis

Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden workshops en lezingen van Mijn Hollandse Keuken

Algemeen 
Activiteiten van de Mijn Hollandse Keuken staan open voor iedereen vanaf 4 jaar, ongeacht vooropleiding, nationaliteit of afkomst.

Inschrijvingen 
Aanmelding voor een cursus is mogelijk telefonisch of per mail. U krijgt vervolgens een aanmeldformulier per mail toegestuurd. Het inschrijfformulier moet volledig ingevuld worden teruggestuurd naar . Onvolledig ingevulde formulieren kunnen helaas niet worden verwerkt.

Definitieve Plaatsing: Aanmelding is nog geen garantie dat de workshop doorgaat. Pas bij voldoende aanmeldingen gaat een workshop definitief door. Vanaf dat moment ontvangt u een aparte factuur met betalingsgegevens en een bevestigingsmail inclusief routebeschrijving naar de lokatie. Met de inschrijving verklaart u zich akkoord met deze algemene voorwaarden en verplicht u zich tot betaling van het volledige cursusgeld. Pas na betaling van het cursusgeld is uw inschrijving helemaal definitief.

Betaling: Betaling van de cursus geschiedt door overmaking van het bedrag op het rekeningnummer van Mijn Hollandse Keuken.

Annulering en restitutie 
Cursussen gaan door als een bepaald minimum aantal deelnemers is ingeschreven. Wordt dit minimum aantal niet bereikt dan heeft Mijn Hollandse Keuken het recht de cursus te annuleren. De ingeschreven deelnemers ontvangen hierover bericht (ook bij lezingen). Wilt u als cursist uw deelname aan een workshop annuleren, dan kan dat tot twee weken voor aanvang van de cursus. Daarna is het niet meer mogelijk en wordt er geen cursusgeld terugbetaald. Slechts bij hoge uitzondering is, na bovengenoemde termijn, restitutie mogelijk. U dient dan een schriftelijk verzoek tot restitutie in te dienen en een opgaaf van redenen te geven. Ook indien u na aanvang van de cursus door overmacht de cursus niet voort kunt zetten, dient u een schriftelijk verzoek tot restitutie van het resterende cursusgeld in te dienen. Wij zullen het verzoek in redelijkheid beoordelen.      Indien u verhinderd bent de cursus daadwerkelijk te volgen, mag u iemand aandragen die uw plaats inneemt. Hiervan dient u Mijn Hollandse Keuken wel voor aanvang van de cursus per mail op de hoogte te stellen, onder vermelding van naam, adres en telefoonnummer van degene die uw plaats inneemt.

Overige voorwaarden 
Mijn Hollandse Keuken probeert de activiteiten zo goed en zoveel mogelijk naar de wens van de cursisten te organiseren. Na afloop van de cursus bestaat de mogelijkheid een evaluatieformulier in te vullen waarin u uw opmerkingen, waardering, commentaar of kritiek kunt vermelden.

  • Mijn Hollandse Keuken is niet aansprakelijk voor schade aan personen en/of eigendommen, evenmin is zij aansprakelijk voor diefstal en/of vermissing van persoonlijke goederen tijdens de door haar georganiseerde workshops en lezingen.
  • Alle gepubliceerde prijzen, data, locaties en omschrijvingen zijn onder voorbehoud van kennelijk foutieve vermeldingen. Indien overmacht daartoe aanleiding geeft, kunnen data en prijzen door de Mijn Hollandse Keuken worden aangepast. Indien u ingeschreven bent, wordt u hiervan op de hoogte gebracht


 

  •