-
Kookworkshops 2023
-
-
9 december workshop koken met de seizoenen Eemdijk(vol)
-
9 september Inmaken en fermenteren in Zeist (vol)
-
Lekker duurzaam koken van dichtbij!
-
-
Tags
aardbeientaart Andijvie stamppot met mosselen appel bloemkool boerenkool bokbier cake bospeen citroenmelisse cottage pie courgette Gevulde pompoen glutenvrij gnocchi Goede start salade in a bowl hangop Hoeve Ravenstein Hollandse garnalen hutspot kantoor snack kip knolselderij koekjes kruiden kruidkoek muffins ovenschotel met Chinese kool Pasta pastinaak Pastinaaksoep met tomaat Piccalilly pompoen prei in spek rolletjes ravioli salade salade van schorseneren met spinazie salie schorseneer Schorseneren in kaassaus scones soep spinazie spruitjessoep suikervrij tomaten wortel
Volg mij
Archief
Hhhmm vrijdag visdag met kibbeling en een zelfgemaakte tartaarsaus. Da’s lekker het weekeinde beginnen. Kijk, je kunt natuurlijk heel makkelijk in de supermarkt zo’n pak kibbeling uit de diepvries halen en een kant en klare fles saus kopen. Maar wat denk je van een ommetje naar de visboer voor versgebakken kibbeling en dan zelf in no time een tartaarsaus maken? Veeeeeel lekkerder kan ik je garanderen. Het enige lastige is dat je niet overal kervel kunt kopen. Neem dan peterselie of dille. Verder kan een kind kan de was doen. Fijn weekeinde vast! Ga ik het weekeinde nadenken over de indeling van de nieuwe keuken. Jippie!
Recept tartaarsaus
Ingrediënten
1 hardgekookt ei
6 kleine augurkjes
1 el kappertjes
1 lente-ui
1 dl mayonaise
1 dl yoghurt
1/4 bosje verse kervel
2 druppels tabasco
1 el mosterd
1 el citroensap
Bereiding
Kook het ei in een pannetje en laat afkoelen.
Hak de augurkjes, kappertjes, lente ui en kervel fijn.
Meng ze met de mayonaise, mosterd, citroensap, tabasco en yoghurt tot een saus.
Proef en voeg naar smaak peper en zout toe.
Hak het hardgekookte ei in stukjes en voeg die toe aan de saus.
Serveer met kibbeling, lekkere patatjes en een salade!
TG Facebook Comments
0 reacties
You must be logged in to post a comment.