-
Kookworkshops 2023
-
-
9 december workshop koken met de seizoenen Eemdijk(vol)
-
9 september Inmaken en fermenteren in Zeist (vol)
-
Lekker duurzaam koken van dichtbij!
-
-
Video Koken met Annemieke van TV-Baarn -
Video Koken met Annemieke
afl. kruiden op TV Baarn -
Tags
aardbeientaart Andijvie stamppot met mosselen appel bloemkool boerenkool bokbier cake bospeen citroenmelisse cottage pie courgette Gevulde pompoen glutenvrij gnocchi Goede start salade in a bowl hangop Hoeve Ravenstein Hollandse garnalen hutspot kantoor snack kip knolselderij koekjes kruiden kruidkoek muffins ovenschotel met Chinese kool Pasta pastinaak Pastinaaksoep met tomaat Piccalilly pompoen prei in spek rolletjes ravioli salade salade van schorseneren met spinazie salie schorseneer Schorseneren in kaassaus scones soep spinazie spruitjessoep suikervrij tomaten wortel
Volg mij
Archief
Ooohh ik heb hier een lekker recept voor stokbrood met kruiden en kaas. Daar ga je geheid je vingers bij aflikken. Wij aten hem gisteravond als voorgerecht bij een kop soep en toen taalde er niemand meer naar het hoofdgerecht. Oeps, daar gingen de resterende vitaminen. Ik denk dat dit heerlijke stokbrood met kruiden en kaas het ook heel goed doet in de lunchtrommel, want koud is hij nog steeds heel lekker. Je kunt er makkelijk een paar tegelijk maken en dan luchtdicht bewaren. Een voor de lunch en een voor bij de soep of salade. Klaar ben je. Heerlijk toch?
Recept
Stokbrood met kruiden en kaas
4 personen – 30 minuten incl baktijd – makkelijk
Ingrediënten
1 stokbrood
2,5 dl olijfolie, extra vierge
1 tl verse tijm, fijngehakt
1 tl verse rozemarijn
2 el fijngehakte olijven
1 el fijngehakte gedroogde tomaten op olie
50 gr oude kaas, geraspt
Bereiding
Warm de oven voor op 200 graden.
Snijd inkepingen in de bovenkant van het stokbrood.
Meng de olijfolie met kruiden en fijngehakte olijven en tomaten.
Breng op smaak met zout en peper.
Schep met een lepel de kruidenolie tussen de inkepingen in het brood en bestrooi met de kaas.
Zet het brood 15-20 minuten in de oven of tot het goudbruin en knapperig is en de kaas gesmolten is.
Het stokbrood is heerlijk met deze soep!
TG Facebook Comments
0 reacties
You must be logged in to post a comment.