Pastasalade met aspergesZo vandaag heb ik een heerlijke Pastasalade met asperges voor je. Want, op zo’n lekker zonnige vrijdagavond ga je natuurlijk niet te lang in de keuken staan. Je hebt de hele week hard gewerkt en de tuinstoelen lonken om lekker te gaan zitten en van het groen om je heen te genieten. Ik weet zeker dat je nog harder van je vrijdagavond gaat genieten met deze heerlijke Pastasalade met asperges die je uiteraard zo gemaakt hebt. Eet smakelijk en geniet van je weekeinde.

Recept

Pastasalade met asperges

4 personen-30 minuten-super makkelijk

bevat gluten-lactosevrij

Pastasalade met asperges

Ingrediënten

een pak pasta naar keuze

500 gr asperges, geschild

4 lente uien, in ringetjes gesneden

250 gr boontjes, gedopt

2 paprika’s, in reepjes gesneden

250 gr gerookte zalm

2 zakjes mozzarella

een potje kappertjes

olijfolie, extra vierge

kruidenazijn

mosterd

suiker

stokbrood

Bereiding

Zet eerst een pan water op het vuur en breng die aan de kook.

Snijd ondertussen de asperges in stukjes.

Doe vervolgens de pasta samen met de aspergestukjes in de pan en breng het geheel weer aan de kook. Laat de pasta zo lang als aangegeven staat op de verpakking koken.

Meng vervolgens in een grote schaal dan de lente uien, boontjes en paprika’s. Giet de kappertjes af en voeg die toe.

Giet dan de pasta af en spoel deze meteen af met koud water. Doe de lauwe pasta ook in de schaal.

Snijd de gerookte zalm en de mozzarella in stukjes en voeg die toe aan de schaal. Hussel alles goed door elkaar.

Meng 6 el olie met 2 el azijn, 1 tl mosterd en 1 tl suiker. Roer dit goed door elkaar en meng met de salade. Zet dit even weg.

Snijd het stokbrood in stukjes en serveer deze bij de salade. Eet smakelijk

Pastasalade met asperges

 

 

TG Facebook Comments

25.05.2018
Geplaatst in salade
0 reacties


0 reacties

You must be logged in to post a comment.