-
Kookworkshops 2023
-
-
9 december workshop koken met de seizoenen Eemdijk(vol)
-
9 september Inmaken en fermenteren in Zeist (vol)
-
Lekker duurzaam koken van dichtbij!
-
-
Video Koken met Annemieke van TV-Baarn -
Video Koken met Annemieke
afl. kruiden op TV Baarn -
Tags
aardbeientaart Andijvie stamppot met mosselen appel bloemkool boerenkool bokbier cake bospeen citroenmelisse cottage pie courgette Gevulde pompoen glutenvrij gnocchi Goede start salade in a bowl hangop Hoeve Ravenstein Hollandse garnalen hutspot kantoor snack kip knolselderij koekjes kruiden kruidkoek muffins ovenschotel met Chinese kool Pasta pastinaak Pastinaaksoep met tomaat Piccalilly pompoen prei in spek rolletjes ravioli salade salade van schorseneren met spinazie salie schorseneer Schorseneren in kaassaus scones soep spinazie spruitjessoep suikervrij tomaten wortel
Volg mij
Archief
Zo vandaag heb ik een heerlijke Pastasalade met asperges voor je. Want, op zo’n lekker zonnige vrijdagavond ga je natuurlijk niet te lang in de keuken staan. Je hebt de hele week hard gewerkt en de tuinstoelen lonken om lekker te gaan zitten en van het groen om je heen te genieten. Ik weet zeker dat je nog harder van je vrijdagavond gaat genieten met deze heerlijke Pastasalade met asperges die je uiteraard zo gemaakt hebt. Eet smakelijk en geniet van je weekeinde.
Recept
Pastasalade met asperges
4 personen-30 minuten-super makkelijk
bevat gluten-lactosevrij
Ingrediënten
een pak pasta naar keuze
500 gr asperges, geschild
4 lente uien, in ringetjes gesneden
250 gr boontjes, gedopt
2 paprika’s, in reepjes gesneden
250 gr gerookte zalm
2 zakjes mozzarella
een potje kappertjes
olijfolie, extra vierge
kruidenazijn
mosterd
suiker
stokbrood

Foto: Aspergecentrum.nl
Bereiding
Zet eerst een pan water op het vuur en breng die aan de kook.
Snijd ondertussen de asperges in stukjes.
Doe vervolgens de pasta samen met de aspergestukjes in de pan en breng het geheel weer aan de kook. Laat de pasta zo lang als aangegeven staat op de verpakking koken.
Meng vervolgens in een grote schaal dan de lente uien, boontjes en paprika’s. Giet de kappertjes af en voeg die toe.
Giet dan de pasta af en spoel deze meteen af met koud water. Doe de lauwe pasta ook in de schaal.
Snijd de gerookte zalm en de mozzarella in stukjes en voeg die toe aan de schaal. Hussel alles goed door elkaar.
Meng 6 el olie met 2 el azijn, 1 tl mosterd en 1 tl suiker. Roer dit goed door elkaar en meng met de salade. Zet dit even weg.
Snijd het stokbrood in stukjes en serveer deze bij de salade. Eet smakelijk
TG Facebook Comments
0 reacties
You must be logged in to post a comment.