-
Kookworkshops 2023
-
-
Ben je op zoek naar een leuke kookworkshop, die net even anders is dan je gewend bent? Dan zit je hier op het goede adres! Leer, geniet, luister, lach, verwonder en proef alles wat er in de workshop aan bod komt. Samen maken we er een leuke, leerzame middag of avond van.
-
9 december workshop Koken met de seizoenen Eemdijk(vol)
-
9 september Inmaken en fermenteren in Zeist (vol)
-
Lekker duurzaam koken van dichtbij!
-
In Mijn Hollandse Keuken koken we met verse groenten en fruit van eigen bodem, met Hollandse kazen, met vis uit de Noordzee en met Hollands wild. Want, waarom zou je producten van ver halen als we zo veel lekkers van eigen bodem hebben? Kijk verder dan de supermarkt en ga naar een lokale versmarkt, een boerderijwinkel, of een gespecialiseerde online winkel! Zo koop jij de lekkerste producten en steun je onze eigen economie! En met die hoge prijzen van de supermarkten ben je niet eens duurder uit!
-
-
Tags
aardbeientaart Andijvie stamppot met mosselen appel bloemkool boerenkool bokbier cake bospeen citroenmelisse cottage pie courgette Gevulde pompoen glutenvrij gnocchi Goede start salade in a bowl hangop Hoeve Ravenstein Hollandse garnalen hutspot kantoor snack kip knolselderij koekjes kruiden kruidkoek muffins ovenschotel met Chinese kool Pasta pastinaak Pastinaaksoep met tomaat Piccalilly pompoen prei in spek rolletjes ravioli salade salade van schorseneren met spinazie salie schorseneer Schorseneren in kaassaus scones soep spinazie spruitjessoep suikervrij tomaten wortel
Volg mij
Archief
Koken met Annemieke
-
Koken met Annemieke 2
Begin de week goed met deze pasta met Hollandse garnalen. Je weet wel die kleine grijzige garnaaltjes uit het vis koelvak. Ze zijn niet goedkoop, maar het zijn zulke heerlijke smaakmakers dat je er niet heel veel van nodig hebt. Ze zijn ook nog eens heerlijk gezond en geven je pastagerecht een lekker zoet-ziltige smaak. Samen met de cherrytomaatjes en de bieslook heb je in een handomdraai een heerlijk gerecht op tafel gezet! Fijne Makkelijke Maandag!
Recept
Pasta met Hollandse garnalen
2 personen-30 minuten-makkelijk
bevat gluten-lactosevrij

Ingrediënten
- 250 gr garnaaltjes
- pakje cherrytomaatjes
- 250 gr pasta
- bieslook
- olijfolie
- een gedroogd rood pepertje

Bereiding
Zet een pan water op voor de pasta. Voeg de pasta toe zodra het water kookt.
Was de tomaatjes en halveer ze. Doe ze in een schaal. Voeg de garnaaltjes toe en knip de bieslook fijn boven de schaal. Meng dit door elkaar en voeg er wat extra vierde olijfolie aan toe. Als je van pittig houdt doe je er nog een gedroogd pepertje doorheen, maar dat hoeft niet.
Giet de pasta af en doe ze in een ruime schaal. Doe de schaal tomaatjes en garnalen over de pasta. Giet er eventueel wat extra olijfolie over en dien direct op.
Let op: In Italië strooi je nooit kaas over een pasta gerecht waar vis in zit, maar mocht je het niet kunnen laten kan dat natuurlijk wel.

Wil j meer weten over de Hollandse garnaal? Kijk dan eens op deze site!
Heb je zin in nog meer Hollandse garnalen. Check dan dit recept van gepofte aardappelen met Hollandse garnalen.

TG Facebook Comments
0 reacties
You must be logged in to post a comment.