Begin de week goed met deze pasta met Hollandse garnalen. Je weet wel die kleine grijzige garnaaltjes uit het vis koelvak. Ze zijn niet goedkoop, maar het zijn zulke heerlijke smaakmakers dat je er niet heel veel van nodig hebt. Ze zijn ook nog eens heerlijk gezond en geven je pastagerecht een lekker zoet-ziltige smaak. Samen met de cherrytomaatjes en de bieslook heb je in een handomdraai een heerlijk gerecht op tafel gezet! Fijne Makkelijke Maandag!

Recept

Pasta met Hollandse garnalen

2 personen-30 minuten-makkelijk

bevat gluten-lactosevrij

Pasta met Hollandse garnalen

Ingrediënten

  • 250 gr garnaaltjes
  • pakje cherrytomaatjes
  • 250 gr pasta
  • bieslook
  • olijfolie
  • een gedroogd rood pepertje
Koop je garnaaltjes lekker vers op de markt!

Bereiding

Zet een pan water op voor de pasta. Voeg de pasta toe zodra het water kookt.

Was de tomaatjes en halveer ze. Doe ze in een schaal. Voeg de garnaaltjes toe en knip de bieslook fijn boven de schaal. Meng dit door elkaar en voeg er wat extra vierde olijfolie aan toe. Als je van pittig houdt doe je er nog een gedroogd pepertje doorheen, maar dat hoeft niet.

Giet de pasta af en doe ze in een ruime schaal. Doe de schaal tomaatjes en garnalen over de pasta. Giet er eventueel wat extra olijfolie over en dien direct op.

Let op: In Italië strooi je nooit kaas over een pasta gerecht waar vis in zit, maar mocht je het niet kunnen laten kan dat natuurlijk wel.

Wil j meer weten over de Hollandse garnaal? Kijk dan eens op deze site!

Heb je zin in nog meer Hollandse garnalen. Check dan dit recept van gepofte aardappelen met Hollandse garnalen.

gepofte aardappel met Hollandse garnalen

TG Facebook Comments

22.07.2019
Geplaatst in visgerecht
0 reacties


0 reacties

You must be logged in to post a comment.