wraps met worstIk heb vandaag een heerlijk makkelijk recept van wraps met worst voor je. Wraps ooit geïntroduceerd als Mexicaanse specialiteit zijn niet meer weg te denken uit het schap in de supermarkt. Maar we vullen ze lang niet altijd meer met Mexicaanse ingrediënten, want eigenlijk kun je alle kanten op. Zo kun je er ook deze heerlijke Hollandse variant met sla, wortelen en worst mee maken. Super simpel om te maken en heel dankbaar, want je kids smullen hiervan. Fijne Makkelijke Maandag!

Recept

Hollandse wraps met worst

4 personen – 20 minuten- super makkelijk

bevat gluten-lactose en vlees

wraps met worst

 

Ingrediënten

12 wraps

olijfolie om te bakken

6 worsten (saucijs)

paprikapoeder

chilipoeder

3 uien, gepeld en in ringen gesneden

kruidenboter

sla

zakje geraspte wortels

 

 

Bereiding

Verwarm eerst een bakpan voor en doe daar olijfolie in. Doe de saucijzen in de pan en bak ze in de olie. Bestrooi ze met paprikapoeder en wat chilipoeder. Naar smaak voeg je nog wat zout toe. Laat dit bakken.

Verwarm dan een andere bakpan en doe ook daar olijfolie in. Zet het vuur lager en doe de uiringen er in. Laat dit nu zachtjes bakken. De uien mogen niet bruin worden, maar moeten glazig blijven.

Verwarm de wraps volgens de beschrijving op de verpakking.

Smeer ze daarna in met wat kruidenboter, doe er wat sla op en geraspte wortels.

Haal dan de worsten uit de pan en snijd ze doormidden. Leg een halve worst in de wrap en top di gaf met de gebakken uien. Vouw de wrap dicht en serveer. Voor ieder zijn er 3 wraps!

 

wraps met worst

TG Facebook Comments

04.06.2018
Geplaatst in broodjes
0 reacties


0 reacties

You must be logged in to post a comment.