-
Kookworkshops 2023
-
-
Ben je op zoek naar een leuke kookworkshop, die net even anders is dan je gewend bent? Dan zit je hier op het goede adres! Leer, geniet, luister, lach, verwonder en proef alles wat er in de workshop aan bod komt. Samen maken we er een leuke, leerzame middag of avond van.
-
9 december workshop Koken met de seizoenen Eemdijk(vol)
-
9 september Inmaken en fermenteren in Zeist (vol)
-
Lekker duurzaam koken van dichtbij!
-
In Mijn Hollandse Keuken koken we met verse groenten en fruit van eigen bodem, met Hollandse kazen, met vis uit de Noordzee en met Hollands wild. Want, waarom zou je producten van ver halen als we zo veel lekkers van eigen bodem hebben? Kijk verder dan de supermarkt en ga naar een lokale versmarkt, een boerderijwinkel, of een gespecialiseerde online winkel! Zo koop jij de lekkerste producten en steun je onze eigen economie! En met die hoge prijzen van de supermarkten ben je niet eens duurder uit!
-
-
Tags
aardbeientaart Andijvie stamppot met mosselen appel bloemkool boerenkool bokbier cake bospeen citroenmelisse cottage pie courgette Gevulde pompoen glutenvrij gnocchi Goede start salade in a bowl hangop Hoeve Ravenstein Hollandse garnalen hutspot kantoor snack kip knolselderij koekjes kruiden kruidkoek muffins ovenschotel met Chinese kool Pasta pastinaak Pastinaaksoep met tomaat Piccalilly pompoen prei in spek rolletjes ravioli salade salade van schorseneren met spinazie salie schorseneer Schorseneren in kaassaus scones soep spinazie spruitjessoep suikervrij tomaten wortel
Volg mij
Archief
Koken met Annemieke
-
Koken met Annemieke 2
Ik heb vandaag een heerlijk makkelijk recept van wraps met worst voor je. Wraps ooit geïntroduceerd als Mexicaanse specialiteit zijn niet meer weg te denken uit het schap in de supermarkt. Maar we vullen ze lang niet altijd meer met Mexicaanse ingrediënten, want eigenlijk kun je alle kanten op. Zo kun je er ook deze heerlijke Hollandse variant met sla, wortelen en worst mee maken. Super simpel om te maken en heel dankbaar, want je kids smullen hiervan. Fijne Makkelijke Maandag!
Recept
Hollandse wraps met worst
4 personen – 20 minuten- super makkelijk
bevat gluten-lactose en vlees
Ingrediënten
12 wraps
olijfolie om te bakken
6 worsten (saucijs)
paprikapoeder
chilipoeder
3 uien, gepeld en in ringen gesneden
kruidenboter
sla
zakje geraspte wortels
Bereiding
Verwarm eerst een bakpan voor en doe daar olijfolie in. Doe de saucijzen in de pan en bak ze in de olie. Bestrooi ze met paprikapoeder en wat chilipoeder. Naar smaak voeg je nog wat zout toe. Laat dit bakken.
Verwarm dan een andere bakpan en doe ook daar olijfolie in. Zet het vuur lager en doe de uiringen er in. Laat dit nu zachtjes bakken. De uien mogen niet bruin worden, maar moeten glazig blijven.
Verwarm de wraps volgens de beschrijving op de verpakking.
Smeer ze daarna in met wat kruidenboter, doe er wat sla op en geraspte wortels.
Haal dan de worsten uit de pan en snijd ze doormidden. Leg een halve worst in de wrap en top di gaf met de gebakken uien. Vouw de wrap dicht en serveer. Voor ieder zijn er 3 wraps!
TG Facebook Comments
0 reacties
You must be logged in to post a comment.