-
Kookworkshops 2023
-
-
9 december workshop koken met de seizoenen Eemdijk(vol)
-
9 september Inmaken en fermenteren in Zeist (vol)
-
Lekker duurzaam koken van dichtbij!
-
-
Video Koken met Annemieke van TV-Baarn -
Video Koken met Annemieke
afl. kruiden op TV Baarn -
Tags
aardbeientaart Andijvie stamppot met mosselen appel bloemkool boerenkool bokbier cake bospeen citroenmelisse cottage pie courgette Gevulde pompoen glutenvrij gnocchi Goede start salade in a bowl hangop Hoeve Ravenstein Hollandse garnalen hutspot kantoor snack kip knolselderij koekjes kruiden kruidkoek muffins ovenschotel met Chinese kool Pasta pastinaak Pastinaaksoep met tomaat Piccalilly pompoen prei in spek rolletjes ravioli salade salade van schorseneren met spinazie salie schorseneer Schorseneren in kaassaus scones soep spinazie spruitjessoep suikervrij tomaten wortel
Volg mij
Archief
Na een weekeinde vol heerlijk eten, is het vandaag gewoon weer Makkelijke Maandag in Mijn Hollandse Keuken! En dat doe ik met een heerlijk pastagerecht met slechts 3 ingrediënten. Supersnel klaar dus! Ideaal voor als je nu op de camping staat, een dagje uit gaat of vandaag een lange werkdag hebt en straks thuis gewoon lekker snel klaar wil zijn. Affijn wat het ook is, dit recept is lekker en snel klaar!
Recept
pastasaus met maar 3 ingrediënten
Wat heb je nodig voor 2?
300 gr pasta naar keuze
3 tomaten
1 kleine courgette
stukje gorgonzolakaas
peper en zout
Zo maak je het
Kook de pasta volgens de aanwijzingen van de verpakking
Was de tomaten en snijd ze in blokjes
Was de courgette en snijd ook die in blokjes (ik had een gele)
Zet een kleine bakpan op niet te hoog vuur. Doe olijfolie in de pan en voeg dan de blokjes courgette toe. Voeg na 2 minuten de tomatenblokjes toe en bak even mee. Doe er dan wat stukjes van de kaas over en zet het vuur helemaal laag. Laat de kaas smelten en roer zachtjes door.
Giet de pasta af en voeg die bij de saus. Doe er eventueel nog een beetje water bij en roer door tot je een lekkere saus hebt. breng op smaak met zout en peper en klaar ben je.
TIP: Als je niet van gorgonzola houdt, kun je uiteraard ook een andere zachte kaas gebruiken.
TG Facebook Comments
0 reacties
You must be logged in to post a comment.