Ham-spinazie rolletjesIk heb hier een grappig recept voor ham-spinazie rolletjes voor je. Ze zijn lekker klein en je kunt ze eten als voorafje,  tapashapje of hapje bij de borrel. Dat leek me alvast wel een leuk recept voor het weekeinde. Ik gebruik voor dit recept hangop die ik zelf kruid met verse kruiden uit de tuin.  Afgelopen maandag liet ik je in mijn blog zien hoe je dat doet. Geen kant en klare smeerbare kruidenkazen met heel veel foute E-nummers en ladingen zout en suiker dus. Gewoon lekker zelfgemaakt met echte pure smaken. Kijk en dat is best belangrijk. Maar vooral lekker bij de borrel! Geniet ze!

Recept

Ham-spinazie rolletjes

2 personen – 15 minuten – makkelijk

Ham-spinazie rolletjes

Ingrediënten:

50 gr spinazie

100 gr geiten hangop

2 el verse basilicum, gehakt

1 el gedroogde tomaatjes, fijngehakt

1 sjalotje

150 gr gekookte ham

peper en zout

Ham-spinazie rolletjes

Bereiding:

Was de spinazie en hak deze fijn. Meng deze vervolgens met de hangop.  Doe daar ook de basilicum, tomaatjes, peper en zout bij.

Snipper het sjalotje en meng die ook door het spinazie-hangop mengsel.

Leg een hamlapje op een bord. Schep daar een volle lepel van het spinazie-hangop mengsel op en rol de ham op. Je kunt er nu eventueel ook nog een prikkertje in doen, maar dat hoeft niet.

Tada klaar is je snack, voorgerecht of lunch-hapje. Geniet er van.

Ham-spinazie rolletjes

 

Lijken deze vinken je ook wel wat om te maken? Klik dan hier voor het recept.

IMG_2860

TG Facebook Comments

29.06.2017
Geplaatst in snack
0 reacties


0 reacties

You must be logged in to post a comment.